Header zakelijk

Moet u voor kortere of langere tijd in de buurt van Annen werken? Assen, Emmen, Groningen, Veendam, het is allemaal in 20 minuten aan te rijden.
In onze persoonlijke B&B komt u “thuis”. Fijn ontspannen na een drukke dag of juist in alle rust nog even doorwerken. Uiteraard is er gratis en goede WIFI tot uw beschikking.

En als u nog even de dag wil laten bezinken en een frisse neus halen dan is een mooie wandeling door het Nationale Park “de Drentsche Aa” een aanrader. Annen ligt aan het Park. Voor verblijf van langere tijd is ons appartement zeer geschikt. Hier kunt u met veel privacy zowel binnen als buiten verblijven. Het appartement is voorzien van een compleet ingerichte keuken met koelkast en kookfaciliteiten. Tevens is er een magnetron/oven en wasmachine aanwezig. Uiteraard zijn we bereid om speciale afspraken met u te maken.

Milieu: Als eigenaren van B&B Annen zijn we verantwoord en bewust bij het milieu betrokken. Het Electra komt 100% van onze zonnepanelen en het water wordt verwarmd door een zonneboilersysteem. Het afval wordt gescheiden in de verschillende containers die beschikbaar zijn. Uw elektrische auto opladen kan tegen kostprijs.

Informeer naar de mogelijkheden!

Contactgegevens

Kruisstraat 20

9468 CM Annen

P: 0592 - 272 753

M: 06 - 36 18 47 78

E: info@bedandbreakfastannen.nl

 

Volg ons ook op